Diensten

Cement dekvloeren

Een cementdekvloer is voor elke vloer van klein tot groot een essentieel onderdeel. Deze vloer vormt eigenlijk de fundering voor de uiteindelijke vloer. Een cementdekvloer wordt gebruikt als egalisatie, versteviging en als laag waarin vloerverwarming op eenvoudige wijze kan worden aangebracht.

In veel situaties zal een cementdekvloer als uiteindelijke vloer gelden, garages, bedrijfsvloeren maar tegenwoordig ook in woonvertrekken is de zogenaamde 'betonlook' gewenst. In deze gevallen wordt de vloer dan alleen nog afgewerkt met een coating waarna hij klaar voor gebruik is. Een cementdekvloer heeft een droogperiode nodig van ca. 6 tot 7 weken.

Gietvloeren

Een gietvloer vormt een naadloos, strak vloersysteem dat erg gebruiksvriendelijk is in onderhoud en bovendien zeer duurzaam is. Deze designvloer is in vrijwel alle kleuren leverbaar en zorgt door zijn glans voor een mooi ruimtelijke effect.

Een gietvloer heeft een droogperiode van enkele dagen en is daardoor een uitstekende keuze wanneer men op korte termijn een multifunctionele vloer wenst. Door de vele basiskleuren en het gebruik van decovlokken is deze vloer in vele variaties voor vele soorten ruimten een perfecte oplossing die een prachtig resultaat oplevert.

Grindvloeren

Slijtvast, drukbestendig en leverbaar in een grote hoeveelheid kleuren is een siergrind vloer. Een vloer opgebouwd uit kleine grindkorrels vermengd met een hoogwaardige epoxykunststofhars. Door de epoxykunststofhars krijgt de vloer een glimmende toplaag en voelt deze niet koud aan.

Deze decoratieve vloer is naadloos en geheel aan te passen aan uw speciefieke wensen waarbij u kunt denken aan bepaalde patronen in diverse kleuren. Ook in het onderhoud is een siergrindvloer makkelijk, vaak is een doek en warm water voldoende om vlekken als koffie en wijn te verwijderen. Een vloer uitermate geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers, werk-, en kantoorruimten.